Search this site
Embedded Files
Skip to main content
Skip to navigation
jozefondrasik
Domov
Zdroje pre žiakov
Učebné texty
Prezentácie
O mne
Galéria
Kontakt
jozefondrasik
Domov
Zdroje pre žiakov
Učebné texty
Prezentácie
O mne
Galéria
Kontakt
More
Domov
Zdroje pre žiakov
Učebné texty
Prezentácie
O mne
Galéria
Kontakt
Učebné texty
Učebné texty z náuky o nápojoch
Podpora učiteľa.docx
TESTY
Test NAN.docx
Zaujímavé linky
Gastronómia vína - Víno Matyšák
Vývoj gastronómie stále napreduje a v súčasnosti sa začína meniť v niektorých reštauráciách celkový význam spoločného stravovania, hlavne čo sa týka kvantity a kvality jedál. Cieľom modernej gastronómie nie je iba uspokojiť pocit hladu u zákazníka, ale vytvoriť nezabudnuteľný gurmánsky a spoločenský zážitok. Pre dosiahnutie tohto cieľa sa jedlá pripravujú z prvotriednych a zvyčajne čerstvých […]
Výroba vína
Každý vinár hovorí, že kvalitné víno sa rodí vo vinici. Najdôležitejšou zložkou pri výrobe vína je teda kvalitná surovina, čiže hrozno, ktoré treba zberať v jeho optimálnej fenolickej zrelosti. Pomer kyselín a cukru musí byť harmónii, dôležité je pH. Pri modrých odrodách zohráva dôležitú úlohu aj zrelosť semienok v bobuli hrozna /taníny/ a obsah antokyanových farbív.
Google Sites
Report abuse
Page details
Page updated
Google Sites
Report abuse